EUROLEAGUE

Παππάς: "Φέτος έχουμε μεγάλη ευθύνη να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία"

Παππάς: "Φέτος έχουμε μεγάλη ευθύνη να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία"

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Μπάμπεργκ, ο Νίκος Παππάς στάθηκε στην ευθύνη της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου μέσα σε όσα γίνονται στο "τριφύλλι" φέτος.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ, με τον Νίκο Παππά να σχολιάζει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα στην κάμερα της NOVA πως " πληγώθηκε ο εγωισμός από την εικόνα της Βαρκελώνης κι ήταν δεδομένο ότι θα αντιδράσουμε. Αν δεν χάναμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο τέλος κι αν βάζαμε και τις βολές, η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Η ουσία είναι πετύχαμε την πρώτη νίκη και πλέον κοιτάμε μπροστά".

Δεν έμεινε βέβαια εκεί, αφού εστίασε σε ζητήματα που αφορούν στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού, όχι μόνο το τμήμα μπάσκετ. Όπως εξήγησε: " Είναι ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε ότι καταρρέει ο Ερασιτέχνης, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει, οπότε η ομάδα μπάσκετ νιώθουμε ότι έχει μεγάλη ευθύνη και καθήκον να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε άγχος γιατί είμαστε συνηθισμένοι και δεν χαμπαριάζουμε στα δύσκολα. Έχουμε έναν άνθρωπο που τα σκάει χοντρά για να παίζουμε εμείς το μπάσκετ και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε κάθε βράδυ στο υψηλότερο επίπεδο".

Σε ό,τι αφορά στον δικό του ρόλο στην ομάδα, εντός κι εκτός παρκέ, σχολίασε πως " δεν είμαι ο άνθρωπος των πρωτοβουλιών. Αν μου ζητηθεί να πω κάτι παραπάνω, θα το κάνω. Η δουλειά μου είναι να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτά που ζητάνε. Προς το παρόν, δεν μου έχει ζητηθεί να κάνω να παίζω κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. «Αν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ