EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Μέρος 4ον

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Μέρος 4ον

Η νίκη στο αποψινό παιχνίδι (19.30) του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ είναι μονόδρομος για τους "πράσινους" που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για το 2-2

Εδώ και τώρα ο Παναθηναϊκός καλείται να νικήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στην έδρα του την ΤΣΣΚΑ και να κάνει το 2-2.

Διαφορετικά οι Ρώσοι θα φύγουν με την 3η τους νίκη από την Αθήνα και το εισιτήριο που θα τους στείλει στο Μιλάνο για το Final-4!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα στο αποψινό do or die παιχνίδι του ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Δημόσια Τηλεόραση.

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός ελπίζει ότι θα έχει την ίδια ενέργεια με το παιχνίδι της Δευτέρας, ούτως ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη που θα του δώσει "παράταση ζωής" στην Euroleague.

Οι "πράσινοι" φτιαγμένοι για τέτοια παιχνίδια, ωστόσο και οι Ρώσοι δεν έχουν ποτέ αποκλειστεί σε σειρά πλέι οφ. Όπως, καταλαβαίνετε δεν είναι μικρό το κατόρθωμά τους.

Απόψε θα είναι η 29η μεταξύ τους μονομαχία με τις δύο ομάδες να μετρούν έκαστη από 14 νίκες όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται αντιμέτωπες στην Ευρώπη.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να θέλει παραπάνω τη νίκη από την ΤΣΣΚΑ για να την κατακτήσει κιόλας, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η νίκη της Δευτέρας ήταν η πρώτη για τους "πράσινους" μετά από 7 σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Αντρέι Βατούτιν στο Euroleague Greece!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ