ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εύλογες απορίες για την έρευνα της Euroleague

Εύλογες απορίες για την έρευνα της Euroleague
INTIME SPORTS

Τα όσα είχε να πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τη διαιτησία του τρίτου ματς της σειράς ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός είχαν ως συνέπεια την κλήση του σε απολογία, από τη Euroleague. Μόνο που υπάρχουν κάποιες ενστάσεις.

Όταν όλα είχαν τελειώσει τη Δευτέρα του Πάσχα στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός είχε μειώσει σε 2-1 τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε σε δήλωση του πως οι "πράσινοι" νίκησαν "και τους, σε εντεταλμένη υπηρεσία, διαιτητές".

Βάσει των κανονισμών της Euroleague, ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε, σήμαινε κλήση σε απολογία από τη διοργανώτρια αρχή, ενημερώνοντας πως θα διεξάγει έρευνα.

Κάτι που ωστόσο, δεν έγινε σε άλλες περιπτώσεις, με πρώτη και καλύτερη τη βραδιά του Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι, που ήλθε λίγες ημέρες μετά τ η δήλωση του Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, ότι ομάδες αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν. Όπως πρόσθεσε ο Αρτεάγκα, μολονότι εκείνος δεν δέχθηκε, υπήρξαν άλλοι ρέφερι που δέχτηκαν. Η Euroleague δεν κίνησε τότε, διαδικασία έρευνας για τις δηλώσεις του Ισπανού (διεθνή) διαιτητή, για να διαπιστώσει αν υπάρχει αλήθεια στα λεγόμενα του και αν υπάρχουν ρεφς που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, επιτρέποντας στον καθένα να πιστεύει ό,τι θέλει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ