EUROLEAGUE

Οι ''Delije'' ευχαρίστησαν τον Νέλσον!

Οι ''Delije'' ευχαρίστησαν τον Νέλσον!

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον έβγαλε τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα για τα πράσινα του Παναθηναϊκού και οι οργανωμένοι οπαδοί των Σέρβων ευχαρίστησαν τον Αμερικανό για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους!

Έπειτα από μια διετία στο Βελιγράδι (2012-'14), ο ΝτεΜάρκους Νέλσον αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο ''Ναύαρχος'' όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των ''Delije''. Λίγες, μόλις, ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό , οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου ευχαρίστησαν τον Νέλσον για όσα πρόσφερε στον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία δύο χρόνια!

''Ναύαρχε, οι σκέψεις μας είναι μαζί σου αφού έδινες και τη ψυχή σου στο γήπεδο για τον Ερυθρό Αστέρα! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες. Για κάθε κίνησή σου στο γήπεδο! Για κάθε μπλοκ, για κάθε κλέψιμο της μπάλας, για κάθε κάρφωμα ή τρίποντο! Κυρίως, όμως, σε ευχαριστούμε γιατί είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας πραγματικός αρχηγός! Σου ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα σου. Εμείς οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!'' ήταν το μήνυμα τον ''Delije'' προς τον νέο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Ο Νέλσον κατέκτησε δύο Κύπελλα Σερβίας ενώ συνδύασε την παρουσία του στο Βελιγράδι με την επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ