EUROLEAGUE

Ο Παπαγιάννης φοράει ξανά τα πράσινα!

Ο Παπαγιάννης φοράει ξανά τα πράσινα!

Η κρίσιμη ημερομηνία είναι η 19η Ιουλίου, ωστόσο όλα δείχνουν πώς ο Γιώργος Παπαγιάννης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού, ώστε ν' ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ελληνικός κορμός των “πράσινων”.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός κινείται για να συμπληρώσει τις κενές θέσεις στο ρόστερ του, όμως δεν θα μπορούσε να... κλείσει την πόρτα στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Γιώργου Παπαγιάννη. Τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που μπήκε αυτό το θέμα στην ατζέντα του “τριφυλλιού” και φυσικά όλα εξαρτώνται από το μέλλον του διεθνή σέντερ στο ΝΒΑ.

Η σημαντική ημερομηνία είναι η 19η Ιουλίου για το νούμερο 13 του draft του 2016 καθώς μέχρι εκείνη τη μέρα, οι Μπλέιζερς πρέπει να τον ενημερώσουν αν το συμβόλαιο του θα είναι εγγυημένο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πιθανό και ήδη ο 21χρόνος σέντερ έχει ξεκινήσει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη , έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 2,5 εκ. δολάρια από τους Σακραμέντο Κινγκς για τη σεζόν 2018-19.

Σε αυτή την σκέψη λοιπόν, ο προορισμός δεν είναι άλλος από τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους σε αυτή την προοπτική. Μπορεί άλλωστε, στη γραμμή των ψηλών οι “πράσινοι” να είναι πλήρεις (Γκιστ, Λάσμε, Βουγιούκας στη θέση “5”) ωστόσο δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωση του Παπαγιάννη καθώς εφόσον ολοκληρωθεί θετικά τις επόμενες ημέρες αυτή η μετακίνηση θα προσθέσουν ακόμα έναν διεθνή παίκτη, πρώτης γραμμής ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω τον ελληνικό κορμό που πλέον είναι στο επίπεδο που σχεδίαζαν τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο νεαρός σέντερ θα βρεθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον που τον έχει στηρίξει πολύ, μετά από μία περίοδο στο ΝΒΑ όπου δεν κύλησε όπως θα επιθυμούσε και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει καλύπτοντας το χαμένο έδαφος, ώστε να δείξει τις δυνατότητες του για να δώσει μία ακόμα μία λύση στους “πράσινους”. Την ίδια στιγμή ο Πασκουάλ καταστρώνει τα πλάνα, προκειμένου να βάλει και τα τελευταία κομμάτια στο παζλ για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ