NBA

Στο Ισραήλ μπλέκουν τους "αιώνιους" με Παπαγιάννη

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, στο Ισραήλ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού.

Το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη στο ΝΒΑ μόνο σίγουρο δεν θεωρείται, τουλάχιστον με βάση όσα διαρρέουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο 21χρονος σέντερ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ευρώπη, κάτι που συνεπάγεται το αυτόματο ενδιαφέρον των "αιωνίων" για εκείνον.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το Walla!Sport με σημερινό (15/7) του δημοσίευμα, στο οποίο επισημαίνεται πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοιτάζουν την περίπτωσή του. Οι "πράσινοι" ποντάρουν στο... παρελθόν του, αφού έχει περάσει μια διετία στο ΟΑΚΑ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" στο γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπλατ φέρεται να έχει εκφραστεί ήδη με καλά λόγια για εκείνον.

Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό όσο παρουσιάζεται ενδεχομένως, αφού παραμένει πολύ η ρευστή η κατάσταση. Κυρίως γιατί όλοι περιμένουν από τους Portland Trail Blazers να αποσαφηνίσουν την κατάσταση και να ενημερώσουν -καταρχάς τον ίδιο τον παίκτη- τι πρόκειται να κάνουν με το συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε όλα αυτά προσθέστε κάτι ακόμη: ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός διαθέτουν από τρεις σέντερ, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει... κίνηση στο "5" σε περίπτωση που κάποιος εκ των "αιωνίων" προσθέσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στο ρόστερ του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ