EUROLEAGUE

Μέσα ο Νέλσον, εκτός ο Διαμαντίδης

Μέσα ο Νέλσον, εκτός ο Διαμαντίδης
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2013, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μένει εκτός 12αδας του Παναθηναϊκού. Το κενό του θα καλύψει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Δείτε πώς τον υποδέχθηκαν οι φαν του ΠΑΟ (video).

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να είναι αυτό στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ βρίσκεται στη δωδεκάδα του "τριφυλλιού" για τον αγώνα με τους Καταλανούς, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να "γράψει" τα πρώτα του λεπτά σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Super BasketBall θα είναι μαζί σας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα! Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς. Σχόλιο από τους: Παντελή Διαμαντόπουλο, Νίκη Μπάκουλη, Γιάννη Ντεντόπουλο .

Αντίθετα, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προτίμησε να προφυλάξει τον αρχηγό των "πρασίνων" απόψε, προκειμένου να τον έχει έτοιμο στα επόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για να βρούμε το τελευταίο παιχνίδι της Euroleague, στο οποίο ο "Μήτσος" έμεινε εκτός δωδεκάδας πρέπει να ανατρέξουμε στην αγωνιστική περίοδο 2012-13. Τότε, ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο είχε απουσιάσει. Οι "πράσινοι" είχαν ηττηθεί με 78-64, ξεκινώντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο Top 16 εκείνης της σεζόν.

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο παίκτης που πήρε τη θέση του Λευτέρη Μποχωρίδη στην αποστολή -σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 17χρονος πλεϊμέικερ βρίσκεται σε δωδεκάδα αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ