EUROLEAGUE

Με τρεις "μικρούς" στη Ρωσία

Με τρεις "μικρούς" στη Ρωσία
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς "έκοψε" από την αποστολή για τους πρώτους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Γκάνι Λαουάλ. Αντίθετα, συμπεριέλαβε σε αυτήν τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Μιχάλη Λούντζη.

Ολοκληρώθηκε η Εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τις δύο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αρχής γενομένης από αυτή της Τρίτης του Πάσχα, στις 20:00). Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να παίρνει μαζί του συνολικά δεκατρείς (13) παίκτες.

Πέραν του Λευτέρη Μποχωρίδη (που αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση στο γαστροκνήμιο), στην Αθήνα θα μείνουν τόσο ο Γκάνι Λαουάλ όσο και ο Γιώργος Διαμαντάκος. Κι αν ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού" δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία, μετά από απόφαση του προπονητή του.

Από την άλλη, στην δεκατριάδα που θα βρίσκεται στη Μόσχα συμπεριελήφθησαν τρεις από τους "μικρούς" των "πρασίνων". Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Μιχάλη Λούντζη και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο πρώτος έζησε και πέρσι από κοντά τις μονομαχίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλέι οφ, ενώ για τους άλλους δύο είναι η πρώτη φορά που θα δηλώσουν "παρών" σε αγώνες των πλέι οφ της Euroleague.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί τη Δευτέρα του Πάσχα (13/4, 12:45) για τη Μόσχα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ