EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο"

Ιβάνοβιτς: "Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο"
STOLISV

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και... κόσμο για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η ικανοποίηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (90-73) ήταν έκδηλη στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα των ομάδων. Ο προπονητής των "πρασίνων" στάθηκε στα όσα έκανε καλά η ομάδα του, ενώ εξήρε την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού (και) στον αγώνα με τους Ιταλούς.

" Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στον όμιλο που βρισκόμαστε όπου όλοι μπορούν να νικήσουν όλοι, είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις στην έδρα σου. Το πιο σημαντικό ήταν η ένταση με την οποία ξεκινήσαμε το παιχνίδι και τη διατηρήσαμε και στα σαράντα λεπτά. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι της Αρμάνι που είναι έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες και όλα αυτά χάρη στην ένταση που επιδείξαμε στον αμυντικό τομέα. Για άλλη μία φορά με εντυπωσίασε το εξαιρετικό κοινό που βοηθά πολύ τους παίκτες και ξεπερνούν τα όριά τους", δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, για να καταλήξει μιλώντας για το τι του κάνει περισσότερη θετική εντύπωση από τα όσα βλέπει στο "τριφύλλι" φέτος:

" Πρώτα απ’ όλα έχω πολύ καλούς παίκτες, καλά άτομα και επιπλέον καταλαβαίνουν. Στη ζωή και στον αθλητισμό αν δεν έχεις τη φιλοδοξία να είσαι κάθε μέρα καλύτερος, είσαι τελειωμένος".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ