EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Πάμε για ακόμα πιο μεγάλο βήμα"

Ιβάνοβιτς: "Πάμε για ακόμα πιο μεγάλο βήμα"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επέμεινε πως ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει στο... ταβάνι του και ότι μπορεί να παίξει καλύτερα.

Ό,τι έκανε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας (20/4) δεν ήταν... συμπτωματικό, αλλά αποτέλεσμα δουλειάς που γίνεται όλο το χρόνο. Για αυτό και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε να κάνει πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

" Σήμερα το ξέρω ότι παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάνω απ’ όλα σε νοητικό επίπεδο και σε σχέση στο πόσο πιστεύαμε σε εμάς και στο πώς είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε" δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος, πριν ομολογήσει ότι " δυσκολευτήκαμε πολύ να αντιμετωπίσουμε το transition ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα εξαιρετική σε αυτό του είδους το παιχνίδι. Μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός, αλλά κι ένα εναντίον τριών. Κάναμε ένα βήμα, να δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο".

Όταν τον ρώτησαν τη βοήθησε τη μεταμόρφωση του ΠΑΟ, είπε πως "είναι πολλά τα στοιχεία. Έχουμε δει ότι παίζουμε καλύτερα εντός έδρας σε όλη τη σεζόν. Στο πρώτο ματς παίξαμε άσχημα, στο δεύτερο καλύτερα και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Μας δημιουργήθηκε η αίσθηση παρά την ήττα με 20 πόντους ότι μπορούσαμε να νικήσουμε".

Έχουν φτάσει το... ταβάνι τους οι "πράσινοι"; " Όχι, ειλικρινά όχι. Πιστεύω ότι μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να κερδίσουμε". Σε ο,τι αφορά τη συνέχεια της σεζόν, σε συνάρτηση με την αυτοπεποίθηση της ομάδας, είπε "είναι αλήθεια ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα στα τελευταία δευτερόλεπτα όπως με την Άλμπα και την Μακάμπι. Πάντα όταν κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία μπάλα η ζυγαριά μπορεί να γείρει από την μία ή την άλλη πλευρά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ