EUROLEAGUE

Χάντερ: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Ο Οθέλο Χάντερ έκανε την αποτίμηση του πρώτου γύρου του Top 16, μέσω του Euroleague Greece, ενώ επεσήμανε πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι να φτάσουν οι "ερυθρόλευκοι" στον στόχο.

Αν κάποιος διεκδικεί τον τίτλο του πιο σταθερού παίκτη του Ολυμπιακού στο Top 16, τότε ο Οθέλο Χάντερ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο αυτό. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 10,6 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 12,6 ranking κατά μέσο όρο, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον ηγέτη του συνόλου, Βασίλη Σπανούλη.

Απέναντι στην ΑΕΚ μπορεί να μην ήταν σε καλή μέρα (4 πόντοι, 1 ριμπάουντ), όμως συνέβαλε κι αυτός στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Μιλώντας στο Euroleague Greece αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, σχολίασε τον πρώτο γύρο των Πειραιωτών στο Top 16, αλλά και την απόδοσή του στα παιχνίδια των "ερυθρόλευκων".

Η κουβέντα, ωστόσο, ξεκίνησε από το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί "Η άμυνά μας δεν ήταν καλή", παραδέχτηκε ο Αμερικανός για να προσθέσει "Δύο παίκτες των αντιπάλων σούταραν 19 βολές, κάτι που ήταν περίεργο για εμάς. Η ΑΕΚ ήταν αρκετά επιθετική σε όλη τη διάρκεια. Στο τέλος, όμως κι εμείς γίναμε αρκετά επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Ήταν, όμως, το παιχνίδι με την ΑΕΚ ως μια δυνατή προετοιμασία ενόψει Μάλαγα; "Δεν το είδαμε σαν προετοιμασία. Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για εμάς, άλλωστε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό που είχαμε απόψε. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε ώστε να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Κάνοντας την αποτίμηση του πρώτου γύρου του Top 16 τονίζει "Παίζουμε καλά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο πρώτος γύρος τελείωσε, έρχεται τώρα ο δεύτερος, ο οποίος έχει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Η πρώτη θέση που έχουμε, μέχρι στιγμής, στο Top 16 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι το τέλος".

Παράλληλα, ξεχώρισε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του πρώτου γύρου. Για την ακρίβεια, προσπάθησε "Για μένα δεν υπάρχουν άσχημες στιγμές. Όλα πήγαν καλά. Προφανώς η ήττα μας δημιούργησε άσχημα συναισθήματα, αλλά μας έδωσε κίνητρο να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές (84-70) οι Πειραιώτες πέτυχαν δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νιζνι Νόβγκοροντ. Αυτό τι σημαίνει; "Εάν χάνεις υπάρχει το κίνητρο να επιστρέψεις στις νίκες και να δείξεις πως παραμένεις δυνατός. Δεν έχει σημασία από ποιον χάνεις, ή πότε χάνεις. Το σημαντικό είναι να μένεις δυνατός και να παλεύεις για τη νίκη κάθε φορά".

Όσο για τη δική του παρουσία στο Top 16 αρκέστηκε να πει πως "δεν σημαίνει τίποτα για μένα η παρουσία μου. Για μένα αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να νικάμε και τίποτε άλλο!".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ