EUROLEAGUE

Χάνεται η σεζόν για τον Ντάνιελ Χάκετ!

Χάνεται η σεζόν για τον Ντάνιελ Χάκετ!

Εκτός δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα θα μείνει τελικά ο Ντάνιελ Χάκετ ήδη αναζητείται ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τον έμπειρο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το διάστημα των δυο μηνών εκτός παρκέ, έμοιαζε μεγάλο, αλλά οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, έδειξαν ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερο απ' όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Sport24 Radio 103,3 o Χάκετ θα μείνει μακριά από τα παρκέ για διάστημα που ενδέχεται να ξεπεράσει τους πέντε, ίσως και να φτάσει τους έξι μήνες, καθώς ο τένοντας στο πόδι του φαίνεται να έχει αποκολληθεί.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο αθλητής θα χάσει το μεγαλύτερο υπόλοιπο της σεζόν 2016-2017. Στο Λιμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει να "σαρώνουν" την αγορά , με τον coach Γιάννη Σφαιρόπουλο να καλείται να πάρει την καλύτερη απόφαση. Το πλήγμα είναι μεγάλο για τους Πειραιώτες, όμως οι τραυματισμοί είναι μέρος του πρωταθλητισμού και η ζωή συνεχίζεται.

Προς το παρόν όνομα, περίπτωση που να ξεχωρίζει για την αντικατάσταση του Χάκετ, δεν υπάρχει. Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ομάδας, είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα "κολλήσει" στο σύνολο, στα αποδυτήρια και στη φιλοσοφία του club.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ