EUROLEAGUE

Το "ευχαριστώ" του Μιλουτίνοβ στον Σπανούλη

Το "ευχαριστώ" του Μιλουτίνοβ στον Σπανούλη

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές κι ευχαρίστησε τον Βασίλη Σπανούλη για τις πολλές ασίστ που του δίνει. Τι είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου...

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναφέρθηκε στο πώς ο Ολυμπιακός νίκησε την Αναντολού Εφές στην 28η αγωνιστική της EuroLeague κι ευχαρίστησε τον Βασίλη Σπανούλη για τις ασίστ που του δίνει.

"Το σημαντικό σε παιχνίδια σαν αυτό είναι η νίκη. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Στη δεύτερη περίοδο δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, επιτρέψαμε στην Εφές να σημειώσει εύκολα καλάθια και να επιστρέψει για την διεκδίκηση της νίκης. Στα κρίσιμα σημεία ήμασταν καλοί, κάναμε όσα έπρεπε και πήραμε τη νίκη", είπε ο Σέρβος σέντερ.

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε πως "αυτό που έχω να του πω είναι πως τον ευχαριστώ για τις πολλές ασίστ που μου έδωσε".

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ"

Το "ευχαριστώ" του Μιλουτίνοβ στον Σπανούλη
EUROKINISSI

O Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του παρατήρησε πως αυτό που μετράει είναι "η νίκη. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλαμε πολύ. Παλέψαμε στη Μόσχα, ήμασταν ταλαιπωρημένοι, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα γι' αυτό το ματς και το κερδίσαμε. Κάπου χάσαμε τον ρυθμό μας. Όλοι πρέπει να μπαίνουν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Όταν δεχτείς δυο - τρία καλάθια συνεχόμενα, τότε και η επίθεσή σου θα επηρεαστεί. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας".

Επίσης, δήλωσε πως ομάδες σαν την Εφές "δεν έχουν κάτι να χάσουν ή να κερδίσουν και παίζουν χωρίς άγχος. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα ματς. Το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Έχει αποδειχτεί πως αν δεν παίξεις καλά, δεν θα πας στο Final Four".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ