EUROLEAGUE

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ματ Λοτζέσκι στο Instagram

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στο Instagram, o Ματ Λοτζέσκι ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία μέρα μετά τον τραυματισμό του στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενώ είχε ήδη μάθει πως γλίτωσε τη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, ο Ματ Λοτζέσκι αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό του και του έδωσαν δύναμη με ευχές, προσευχές και μερικά ενθαρρυντικά λόγια. Ο Αμερικανός περιφερειακός του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε το προφίλ του στο Instagram και εξήγησε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση, γεγονός που θα συμβεί όπως όλα δείχνουν σε έναν μήνα από τώρα.

" Αισθάνθηκα τόση πολλή αγάπη από τη στιγμή του τραυματισμού, που αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω όσους με πήραν τηλέφωνο, μου έστειλαν μήνυμα, έκαναν ένα σχόλιο και εξέφρασαν τις ευχές τους για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τι αισθάνθημα από τους συμπαίκτες, το team, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους θαυμαστές μου. Κάποιοι ήταν μάλιστα από αντιπάλους του Ολυμπιακού. Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω. Όταν περιμένεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων και προετοιμάζεις τον εαυτό σου για τον χειρότερο δυνατό, σε κάνει να σκέφτεσαι. Πραγματικά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για κάποιο λόγο, λοιπόν, στάθηκα τυχερός και δεν γνωρίζω γιατί. Όπως κι αν έχει, ανυπομονώ να γυρίσω στο πλευρό των συμπαικτών μου το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ