EUROLEAGUE

Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Μπάμπεργκ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Μπάμπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (13/1, 21:45) κόντρα στην Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Ματ Λοτζέσκι.

Χωρίς προβλήματα συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (13/1, 21:45) κόντρα στην Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του TOP-16.

Μπορεί η Μπάμπεργκ σαν ομάδα να μην "τρομάζει", αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε στους παίκτες του πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κάνουν το 3-0 στις νίκες στον όμιλο τους.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω του γνωστού τραυματισμού του (θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο). Αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεκινήσει τρέξιμο και κάνει ασκήσεις με βάρη. Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όσο και ο ίδιος ο αθλητής, δεν βιάζονται και αμφότεροι θέλουν ο παίκτης να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα έχει αναρρώσει 100% από τον τραυματισμό του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ