EUROLEAGUE

Στο ΣΕΦ ο Γενικός Διευθυντής των Σαν Αντόνιο Σπερς

Στο ΣΕΦ ο Γενικός Διευθυντής των Σαν Αντόνιο Σπερς

Ο Γενικός Διευθυντής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο λόγος του ερχομού του στην Αθήνα έχει να κάνει κυρίως με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο ισχυρός άνδρας των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Γενικός Διευθυντής (General Manager) της ομάδας του Τέξας, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Λιμόζ.

Ολυμπιακός και Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν εξαιρετικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να επισκέπτονται Ελλάδα και ΗΠΑ αντίστοιχα, παρακολουθώντας προπονήσεις και παιχνίδια.

Βέβαια, ο λόγος της άφιξης του Ρόμπερτ Μπιούφορντ στην Αθήνα αυτή την φορά είναι συγκεκριμένος. Στο ρόστερ των ερυθρολεύκων βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ , ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 έγινε ντραφτ από τα "σπιρούνια". Τον επέλεξαν στο νούμερο 26 και η ομάδα του Τέξας από τότε παρακολουθεί από κοντά την πορεία του 21χρονου Σέρβου σέντερ.

Οι πέντε φορές πρωταθλητές του ΝΒΑ, άλλωστε, φημίζονται για το γεγονός πως διαθέτουν το κορυφαίο τμήμα σκάουτινγκ στον κόσμο, επενδύοντας αρκετές φορές σε παίκτες από την Ευρώπη, αλλά και από την Λατινική Αμερική.

Ο Ρόμπερτ Μπιούφορντ (ο ψηλότερος στη φωτογραφία) είχε ολιγόλεπτη κουβέντα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και με τον Γενικό Διευθυντή των ερυθρολεύκων, Χρήστο Σταυρόπουλο. Μαζί τους ήταν και ο International Scouter των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Ιταλός Κλαούντιο Κρίπα. Την Πέμπτη θα βρίσκονται στις εξέδρες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στη Λιμόζ.

Στο ΣΕΦ ο Γενικός Διευθυντής των Σαν Αντόνιο Σπερς
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ