EUROLEAGUE

Σπανούλης και Στρέλνιεκς στα καλύτερά τους

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και το δίδυμο των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 21ης "στροφής" της EuroLeague συνέτριψε την Φενέρμπαχτσε , με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς να κάνουν θραύση. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πραγματοποίησε εξαιρετική συνολικά εμφάνιση και κορυφαίοι - και βάσει ranking - ήταν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με το "καλημέρα" της αναμέτρησης έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε λίγο από τα χέρια του την μπαγκέτα του μαέστρου κι επικεντρώθηκε στα εκτελεστικά του καθήκοντα με επιτυχία. Ο Kill Bill στο τέλος της βραδιάς είχε σημειώσει 19 πόντους (3/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 4/4 βολές), ενώ η στατιστική του έγραψε επίσης και 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς πριν από την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε ε ίχε δηλώσει πως θέλει να δείξει πως δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ , καθώς είναι επιβαρυμένος και πέρασε μία δύσκολη περίοδο. Ο Λετονός γκαρντ αποδείχθηκε συνεπής σε όσα υποστήριξε, μιας και κόντρα στην τουρκική ομαδα είχε 19 πόντους (2/4 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην EuroLeague πήρε 38 πόντους από το δίδυμο των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, καθώς οι δύο γκαρντ έπαιξαν ταυτόχρονα καλά και αυτό είναι ένα από τα πολλά καλά στοιχεία που οι "ερυθρόλευκοι" κρατούν από το ματς με την ομάδα του Κώστα Σλούκα.

Ο πίνακας με την παραγωγικότητα των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς στα ματς της EuroLeague που έχουν αγωνιστεί μαζί:

Σπανούλης και Στρέλνιεκς στα καλύτερά τους
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ