EUROLEAGUE

Σπανούλης και Πέτγουεϊ θα προσπαθήσουν για Νίζνι

Σπανούλης και Πέτγουεϊ θα προσπαθήσουν για Νίζνι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό τους και από αύριο (06/04) επιστρέφουν στο ΣΕΦ για διπλή προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει Νίζνι. Στόχος να προλάβουν το ματς οι Σπανούλης και Πέτγουεϊ.

Ύστερα από την επιστροφή της ομάδας από την Μόσχα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες και στους συνεργάτες του, παίρνοντας ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες ξεκουράστηκαν, αλλά από την Μεγάλη Δευτέρα (6/4) θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ, πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα). Ουσιαστικά, οι "ερυθρόλευκοι" θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής (10/4) κόντρα στη ρωσική Νίζνι, το οποίο θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα (18:00) στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Το παιχνίδι, ουσιαστικά, από βαθμολογικής πλευράς, είναι αδιάφορο, καθώς ο Ολυμπιακός μαθηματικά τερματίζει τρίτος στον όμιλο, έχοντας χάσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Νίζνι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεί, θα επιδιώξουν να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την ομάδα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά από την αρχή έως και το τέλος του προγράμματος. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το αν θα τα καταφέρουν, αλλά αυτό θα φανεί στη πράξη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψουν και οι δύο στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι κόντρα στη Νίζνι στο ΣΕΦ. Αν δεν έχουν αναρρώσει πλήρως, είναι δεδομένο πως κανείς στην ομάδα δεν θα ρισκάρει την επάνοδο τους, καθώς αυτό που θέλουν είναι οι τραυματίες να επιστρέψουν όντας απόλυτα υγιείς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ