EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Φτάσαμε εδώ με κόπο, ιδρώτα και πόνο"

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Έρικ Γκριν δεν έχανε σουτ στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωνε πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να αντεπεξέλθουν στην πίεση του τελικού της EuroLeague (VIDEO).

Μία και καμία. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της EuroLeague ξεκίνησε, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να προπονούνται για τελευταία φορά πριν τη μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε -με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ψυχολογία των "ερυθρολεύκων" είναι στα ύψη, το κλίμα παραμένει εξαιρετικό κι όλοι έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα: πως θα καταλήξει η EuroLeague στα ελληνικά χέρια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Χάρης Σταύρου

Κι αν υπάρχει κόσμος που σκέφτεται πως οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί να έχουν "αδειάσει" μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κατηγορηματικός: "Για εμάς δεν υπάρχει το χθεσινό παιχνίδι, τελείωσε αυτό. Κοιτάμε το επόμενο, τον τελικό. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, παλεύουμε", για να προσθέσει απαντώντας σε ερώτηση για τα κολακευτικά λόγια του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για τον ίδιο: "Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, είναι πολύ όμορφο να ακούς τέτοια λόγια, αλλά θα τα αφήσουμε στην άκρη".

Όταν η συζήτηση πήγε στα τουρκικά δημοσιεύματα, που παρακαλούν να είναι κορίτσι το πέμπτο παιδί της οικογένειας , απάντησε λακωνικά πως "αυτά είναι βλακείες", μην αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω ερωτήσεις επί του θέματος. Όσο για την προσωπική του μονομαχία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Τόνισε πως "δεν θα ήθελα να απαντήσω, αρκούμαι στο παιχνίδι".

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο που θα διαχειριστούν οι "ερυθρόλευκοι" τον τελικό, ο "Kill Bill" εξήγησε πως "δεν πρέπει να κυνηγάμε συνέχεια. Οι δύο ομάδες είναι ισάξιες. Έχουμε χαρακτήρα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Έχουμε εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες, πρέπει να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Με πολύ κόπο, ιδρώτα και πόνο φτάσαμε ως εδώ, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς".

Κι όλα αυτά, ενώ ο Έρικ Γκριν δεν έχανε σουτ, την ώρα που περίμενε να... πάρει σειρά για δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ