EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Σπανούλη, επέστρεψε ο Περπέρογλου

Πρόβλημα με Σπανούλη, επέστρεψε ο Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Ο Σπανούλης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω τενοντίτιδας ενώ ο Περπέρογλου επέστρεψε στις προπονήσεις. Εκτός αποστολής ο Μπέγκιτς, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Μουν.

Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (26/2) συνέχισαν στο ΣΕΦ την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (28/2, 20:00, ΔΤ) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δεν συμμετείχε στη προπόνηση της Τετάρτης (26/2) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από μια τενοντίτιδα. Αντίθετα ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενε μέρες με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν το πρωί της Πέμπτης για την Κωνσταντινούπολη μαζί με τους Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι και Μουν.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μίρζα Μπέγκιτς, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό για το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι, ούτε και συνδέεται με την μεταγραφική ενίσχυση που πραγματοποιήθηκε με την απόκτηση του Γιόργκι Σερμαντίνι. Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Τζαμάριο Μουν κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του TOP-16 της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ