EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Τα πάντα για τον τίτλο"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το σύνθημα για τον τελικό της EuroLeague, ενώ εξήγησε στον Sport24 Radio 103.3 τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (audio).

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τον τελικό της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το σύνθημα, ώστε ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει, μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

"Μας δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Δεν ξέρω αν θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε έναν τίτλο σε τελικό της ΕuroLeague. Οι συμπαίκτες μου και όλοι στην ομάδα είπαμε χθες ότι θα έχουμε τα κεφάλια κάτω και θα συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός σε Final Four και πρέπει να δώσουμε το 100% σε άμυνα και σε επίθεση για να φτάσουμε στον τίτλο", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ακόμη και σε άσχημες καταστάσεις, ακόμη και αν φας τα πιο εύκολα καλάθια, πρέπει να ανακάμπτεις και να είσαι ακόμη καλύτερος και δυνατότερος. Να μην το βάζεις κάτω. Ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και η διάρκεια είναι από τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχουμε. Σε έναν τελικό χρειάζονται τα πάντα, αποφασιστικότητα, διαχείριση, ευστοχία".

Για τον παράγοντα τύχη σε έναν τελικό, ανέφερε πως "αν κάποιος πει ότι κατακτάει έναν τελικό χωρίς τύχη, λέει ψέμματα. Πρέπει να βάλεις και μεγάλα σουτ, πρέπει να έχεις και λίγο την τύχη με το μέρος σου, να διεκδικήσεις κάποιο ριμπάουντ. Όλα παίζουν ρόλο και μακάρι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας", ενώ κατέληξε μιλώντας για το γεγονός πως θα βρει απέναντί του δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Κώστα Σλούκα και τον Πέρο Άντιτς: "Χαίρομαι και για τον Σλούκα και για τον Άντιτς που θα είναι στον τελικό, αλλά είναι ένας τελικός που τον θέλω πολύ και εγώ και η ομάδα μου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ