EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Δεν είναι δεδομένη η παρουσία στο Final Four"

EUROLEAGUE / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROLEAGUE / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα, εξηγώντας ποιες οι αντικειμενικές δυσκολίες για τους "ερυθρόλευκους". (AUDIO)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5) η αποστολή του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη. Οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν το πόδι τους στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά για όσα κατάφερε η ομάδα του φέτος στην EuroLeague:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό: "Προσωπικά μου αρέσει να βλέπω και το ποτήρι μισογεμάτο, το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα, σίγουρα όλοι απογοητευτήκαμε, όλοι στενοχωρηθήκαμε, θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό αλλά καλό είναι μερικές φορές να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι η Φενέρ ήταν καλύτερη και το άξιζε, ήταν σε πάρα πολύ καλή φόρμα και το απέδειξε και στη φάση των playoffs και στη φάση του Final Four κερδίζοντας και τη Ρεάλ, και εμάς. Όπως κάθε μεγάλη ομάδα έτσι κι εμείς πρέπει να δούμε ποιο είναι αυτό το κλικ, ποιες είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να μας ξαναφέρουν στην κορυφή".

Για τη στήριξη του κόσμου: "Σίγουρα και μας τιμά αυτό όλο και καταλαβαίνει και ο κόσμος. Δεν είμαστε σαν την ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε στο Final 4 κάθε χρόνο. Εμείς για να φτάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες παλεύουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στα playoffs. Γι' αυτό ίσως και το αποτέλεσμα μας στενοχώρησε τόσο πολύ γιατί δεν έχουμε τις ευκαιρίες που έχει η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ να συμμετέχουμε κάθε χρόνο.

Αλλά όπως και να το κάνουμε αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί όπως και να το κάνεις ένας τελικός είναι τελικός της EuroLeague, θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό αλλά όπως και πριν αν είσαι ρεαλιστής βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, όπως η Ρεάλ, που έχουν ξοδέψει υπέρογκα ποσά, που έχουν καταπληκτικά ρόστερ, ίσως και καλύτερα από τα δικά μας και κάποιοι δεν έχουν καταφέρει ούτε τα μισά. Οπότε που πρέπει να κάνουμε σαν μεγάλη ομάδα είναι να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να ξαναφτάσουμε στην κορυφή βάσει πιθανοτήτων και να είμαστε ακόμα καλύτεροι του χρόνου".

Για τον Κώστα Σλούκα: "Σίγουρα χαρήκαμε πολύ για τον Κώστα όπως σίγουρα θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε. Στον Κώστα και σαν παιδί και σαν παίκτη αξίζουν τα καλύτερα από εκεί και πέρα όμως η στενοχώρια παραμένει η ίδια".

Για τη σημασία των καλών αποδυτηρίων: "Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια καλή χημεία καλών παικτών, καλών χαρακτήρων και φίλων. Έτσι μπορείς στη διάρκεια της χρονιάς που υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα να ξέρεις να διαχειριστείς καταστάσεις. Να ξέρεις να διαχειριστείς μεγάλες νίκες - να ξέρεις να είσαι προσγειωμένος και να συνεχίζεις ακόμα καλύτερα αλλά να διαχειρίζεσαι και τα άσχημα που μπορεί να έρθουν για να μην το βάζεις κάτω, να δουλεύεις περισσότερο και να προσπαθείς για το καλύτερο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ