EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Να βάλουμε τους κανόνες μας στο γήπεδο"

Παπαπέτρου: "Να βάλουμε τους κανόνες μας στο γήπεδο"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάνουν πλέον προπόνηση μόλις 10 παίκτες και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει τους κανόνες του στο γήπεδο απέναντι στην Μάλαγα.

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου, μιλώντας ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (20/10, 21:00) κόντρα στην Μάλαγα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" κάνουν προπόνηση πλέον μόλις 10 παίκτες και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να βάλουν τους κανόνες τους στο γήπεδο απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε τα εξής: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Εμείς παίζουμε εξίσου σκληρά, μας αρέσει να βάζουμε τα κορμιά μας στην άμυνα, πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας και πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν πως ήρθαν να παίξουν σε μία δύσκολη έδρα.

Σίγουρα, σε επηρεάζει το να βλέπεις την προπόνηση της ομάδας να γίνεται μόλις με 10 παίκτες εξαιτίας των τραυματισμών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, όσοι και αν έχουμε μείνει, αυτοί που παίζουν, θα πρέπει πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν. Η Μάλαγα είναι ομάδα επιπέδου EuroLeague. Έχει ένα γεμάτο σύνολο, έχει καλούς παίκτες, έκανε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ