EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην άμυνα"

Παπανικολάου: "Από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην άμυνα"

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στην άμυνα κόντρα στην Ούνικς και επεσήμανε πως ήταν στόχος της ομάδας να εστιάσει στα ριμπάουντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Έρικ Γκριν, μίλησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για την νίκη επί της Ούνικς.

Ο Έλληνας φόργουορντ είπε τα εξής: "Κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην άμυνα. Πολλοί μπορεί να πουν ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά εμείς το κάναμε έτσι με την εμφάνισή μας. Είδαμε ότι η Ούνιξ νίκησε τη Φενέρ και έχασε δύσκολα από τη Ρεάλ, οπότε είναι καλή ομάδα. Κλειδί ήταν η αντιμετώπιση του Λάνγκφορντ, από όλα τα παιδιά που κλήθηκαν να τον αντιμετωπίσουν, ενώ περιορίσαμε και τον Παραχούσκι. Το τεχνικό τιμ μάς είχε ζητήσει να εστιάσουμε στα ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο. Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για τη νίκη".

Ο Έρικ Γκριν από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά, ήμασταν καλοί στην άμυνα και βρήκαμε εύκολα καλάθια. Όλα τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά στον Λάνγκφορντ και περιορίσαμε τη δράση του. Είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ, αλλά παίξαμε πολύ καλά πάνω του. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς με το Ρέθυμνο και μετά πάμε στο Κάουνας, απέναντι σε μια καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ