EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: Περήφανη ομάδα ο Ολυμπιακός

Ομπράντοβιτς: Περήφανη ομάδα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Το καπέλο στους back-to-back Πρωταθλητές Ευρώπης έβγαλε μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα στο ΣΕΦ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που στάθηκε και στα προβλήματα της ομάδας του.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον αντίπαλό του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά κάναμε ανόητα λάθη και εκείνοι μας τιμώρησαν, παίζοντας πολύ πολύ καλά" υποστήριξε ο κόουτς της Φενερμπαχτσέ και συνέχισε: " Ξεκινήσαμε αμυντικά, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τρομερή συγκέντρωση. Είναι περήφανη ομάδα και έδειξε χαρακτήρα, είχε θέληση. Ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου ήταν εξαιρετικοί. Έμείς έχουμε χρόνο για να φτιάξουμε μερικά πράγματα. Κάναμε μόλις τέσσερις προπονήσεις πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν. Απόψε καταλάβαμε απέναντι στην ομάδα που κερδίζει την Euroleague τα δυο τελευταία χρόνια ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε".

Ο Σέρβος προπονητής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως: " Αμυντικά, αυτό ήταν σίγουρα το χειρότερο παιχνίδι μας" και κατέληξε: " Είμαι χαρούμενος γιατί είδατε πόσο αρέσω στον κόσμο. Μου αρέσει η Αθήνα, το λέω συνεχώς, δεν ήταν για μένα κάτι καινούργιο. Η επόμενη επιστροφή θα είναι διαφορετική. Αύριο νωρίς το πρωί θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για να πάμε στην Άνκαρα. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε το μέλλον. Το σίγουρο είναι πως χαίρομαι κάθε φορά που γυρίζω στην Ελλάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ