EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Πρώτα η άμυνα, μετά η επίθεση"

Μιλουτίνοβ: "Πρώτα η άμυνα, μετά η επίθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιλουτίνοβ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει πρώτα έμφαση στην άμυνα, ενώ ο Αθηναίου στάθηκε στο ομαδικό μπάσκετ που παίζει η Ζάλγκιρις.

Οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιάννης Αθηναίου, μίλησαν για το παιχνίδι κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας, με τον Ολυμπιακό να την υποδέχεται την Παρασκευή (10/2, 21:00) τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος σέντερ τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να δώσουν πρώτα έμφαση στην άμυνα, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου εκθείασε το ομαδικό μπάσκετ που παίζουν οι "πράσινοι"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είπε τα εξής για το παιχνίδι: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν καλά. Το κλειδί για αυτό το ματς θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε πρώτα από όλα στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Ήταν ένα παιχνίδι στο Καζάν και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είμαστε έτσι συνέχεια, να τα δώσουμε όλα και να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι επιστέφει ο Βασίλης και δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω για το πόσο σημαντικός είναι ο Βασίλης για τους παίκτες και όλη την ομάδα. Εγώ πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, πάντα για το καλύτερο για την ομάδα. Έχουν δυνατούς ψηλούς, αλλά και στις άλλες θέσεις έχουν καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί συνολικά απέναντι τους και να μην εστιάσουμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες".

Ο Γιάννης Αθηναίου από την πλευρά του τόνισε πως: " Σίγουρα για εμάς όλα τα παιχνίδια έχουν “πρέπει”, δεν υπάρχει κάποιο ματς το οποίο ξεχωρίζουμε. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι σε μια πολύ καλή περίοδο αυτή τη στιγμή. Παίζουν ένα μπάσκετ ομαδικό, παίζουν ο ένας για τον άλλον, έχουν καλούς αυτοματισμούς, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον, πρόκειται για ομάδα πάνω από όλα και είδαμε ότι έχουν κάνει μεγάλες νίκες. Εμείς πρέπει να δείξουμε από την πρώτη στιγμή που θα μπούμε στο παρκέ πόσο θέλουμε το ματς, να επιβάλουμε τον ρυθμό ματς και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ