EUROLEAGUE

Με Λο κόντρα στη Μάλαγα, εκτός ο Μπέγκιτς

Ο Έισι Λο πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί κόντρα στη Μάλαγα. Εκτός ο Μίρζα Μπέγκιτς (videos).

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague απέναντι στη Μάλαγα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση κρύβει παγίδες, καθώς οι Ισπανοί αρέσκονται στο να τρέχουν, ενώ παράλληλα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Έισι Λο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων" και τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με την ομάδα του Χοάν Πλάθα. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε πλήρως τη θλάση του στον τετρακέφαλο και πήρε μέρος στο διπλό των Πειραιωτών.

Έτσι, ο Λο ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ μετά από τρεις εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Μίρζα Μπέγκιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση (με τον Παναθηναϊκό είχε αγωνιστεί με ένεση) και δεν θα παίξει.

Παράλληλα, στη σημερινή (17/10) προπόνηση βρέθηκε και το Eurosport, το οποίο πήρε συνέντευξη από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Δείτε videο...

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ