EUROLEAGUE

Με 13άδα στη Βιτόρια

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα (20/03, 22:00) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει στη διάθεσή του τους Κατσίβελη, Σλούκα και Λαφαγιέτ, ενώ ανέτοιμος είναι ο Πέτγουεϊ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα, στη Βιτόρια (20/03, 22:00) συνεχίζεται δίχως προβλήματα. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, στον όμιλο, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Κατσίβελη να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής. Δεν θα ισχύσει το ίδιο για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα μείνει στον Πειραιά, μαζί με τους Βασίλη Σπανούλη και Μιχάλη Τσαίρέλη, καθώς είναι ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα, Σλούκας και Λαφαγιέτ ξεκουράστηκαν την Τετάρτη (18/03), ωστόσο θα ταξιδέψουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Ισπανία.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 11:45 το πρωί της Πέμπτης με 13 παίκτες στη σύνθεσή της.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ