EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Κίνητρο το αήττητο, αλλά..."

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Euroleague αποτελεί κίνητρο, όμως δεν λέει τίποτα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος μίλησε στο Euroleague Greece.

Διανύει την τέταρτη σεζόν στον Πειραιά και έχει επωμιστεί τον ρόλο του βασικού οργανωτή του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου ο οποίος του έχει ανατεθεί. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να ανανεώσει το περασμένο καλοκαίρι μέχρι το 2017 τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Την φετινή σεζόν οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στην Euroleague, μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η επόμενη αποστολή των "ερυθρόλευκων" είναι στην Βιτόρια, απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα και ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στο Euroleague Greece για την αναμέτρηση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και στον ίδιο από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι τώρα.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα;

"Όπως σε κάθε παιχνίδι θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Λαμποράλ είναι ισπανική ομάδα, της αρέσει να τρέχει και να πηγαίνει το παιχνίδι σε πολλές επιθέσεις. Εμείς πρέπει να την κρατήσουμε σε χαμηλό ρυθμό για να έχουμε ελπίδες για να κερδίσουμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα πάμε για τη νίκη".

Το 6-0 είναι κίνητρο για τη συνέχεια;

"Είναι κίνητρο, αλλά δεν λέει τίποτα. Πέρυσι ξεκινήσαμε με τρομερό σερί, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα στο τέλος. Οπότε, το θέμα είναι τι θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν".

Σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν τι διαφορές υπάρχουν στην ομάδα;

"Παίζουμε πιο physical game στην άμυνα, με περισσότερες επαφές. Είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και αυτό μας δίνει ενέργεια και στην επίθεση".

Εμφανίζεσαι πιο τολμηρός στην επίθεση. Τι έχει αλλάξει σχετικά με αυτό;

"Δεν έχει αλλάξει κάτι. Νιώθω καλύτερα και προσπαθώ για το καλύτερο. Όταν η ομάδα θέλει να είμαι δημιουργικός και να σκοράρω το καταφέρνω. Πάνω απ' όλα αγωνίζομαι για να κερδίζει η ομάδα. Το θέμα είναι οι νίκες. Αφού κερδίζουμε, όλα είναι καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ