EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Δεν έχει τίποτα να χάσει η Μάλαγα"

Μάντζαρης: "Δεν έχει τίποτα να χάσει η Μάλαγα"
INTIME SPORTS

Με τον απαιτούμενο σεβασμό θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς οι Ισπανοί δεν είναι τυχαία ομάδα. Να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο θέλει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μάλαγα, στο ΣΕΦ (27/02, 21:45). Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα λεγόμενα των Βαγγέλη Μάντζαρη και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Αρχικά, ο Έλληνας γκαρντ ερωτηθείς για το αν η αναμέτρηση της Παρασκευής μοιάζει με τυπική διαδικασία δήλωσε: "Αν αντιμετωπίσουμε έτσι το παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Η Μάλαγα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και στην ουσία δεν έχει τίποτα να χάσει. θα έρθει εδώ χωρίς άγχος. Δεν είναι τυχαία η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επί 40 λεπτά παίζει το παιχνίδι της και αυτό την κάνει εξίσου επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να πάρουμε μία ακόμα σπουδαία νίκη για τη συνέχεια".

Για τις διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Είχε το άγχος για να πάρει τη νίκη, γιατί έπαιζε στην έδρα της. Τώρα δεν έχει άγχος και φόβο και όταν υπάρχει άγνοια κινδύνου βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχει αλλάξει μερικά πράγματα στην φιλοσοφία της, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα".

Για το ρεκόρ της Μάλαγα: "Δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος κι έξτρα πίεση το ρεκόρ της Μάλαγα (1-6). Για να πάρουμε μία από τις πρώτες θέσεις του Ομίλου πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να πάμε καλά και στα εκτός. Μέχρι στιγμής στους εκτός έδρας αγώνες τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς και στα εντός έδρας παιχνίδια".

Πέτγουεϊ: "Να προστατέψουμε την έδρα μας"

Δηλώσεις έκανε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ: "Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην κορυφή και για να το πετύχουμε θα πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση".

Για τις αλλαγές που υπάρχουν μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Θα πρέπει να πάρουν νίκες, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες. Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ στο ριμπάουντ, κυρίως στα αμυντικά.

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Έτσι είναι η δουλειά. Κάποιες φορές κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει, όπως όταν εγώ είχα πρόβλημα στη μέση. Έτσι πρέπει όλοι να δουλεύουν περισσότερο σε αυτή την περίπτωση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ