EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: ''Στη Μαδρίτη για την πρόκριση!''

Λοτζέσκι: ''Στη Μαδρίτη για την πρόκριση!''

Ο Ματ Λοτζέσκι έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει Game 5 στο Palacio de Deportes ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέχει μία νίκη από το Final-Four. Δείτε τα βίντεο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με την υπέρτατη πρόκληση. Να υποχρεώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις ώστε να προκριθεί στο Final-4.

Ο Ματ Λοτζέσκι αναφέρθηκε στο Game 5 της σειράς με τη Ρεάλ κι έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης στο Palacio de Deportes της Μαδρίτης: "Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε πως: " Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 2-2 και ανυπομονούμε να πάμε στην Μαδρίτη για το πέμπτο ματς ώστε να διειδικήσουμε την πρόκριση. Κάναμε δύο σερί νίκες στην έδρα μας, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση στο Final-Four.

Το "κλειδί" της νίκη μας ήταν πως παίξαμε με πολύ ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Λειτουργήσαμε συγκεντρωμένα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε ένα προβάδισμα στο σκορ και καταφέραμε αυτό να το διατηρήσουμε ως το τέλος φτάνοντας στη νίκη. MVP για εμένα ήταν ολόκληρη η ομάδα. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν. Όλοι συνείσφεραν ώστε να κάνουμε το 2-2 στη σειρά".

Μάντζαρης: "Μία νίκη μακριά από το Final-Four"

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: "Δεν μας νοιάζει τι λένε και πως σκέφτονται οι αντίπαλοι. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Μετά το 2-0 στην Μαδρίτη εμείς έπρεπε να σηκώσουμε την ψυχολογία μας. Να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε. Πιστεύω πως τα καταφέραμε, ειδικά μέσω της καλής μας άμυνας, καθώς ρίξαμε τον αντίπαλο στο ΣΕΦ πρώτα στους 75 και μετά στους 60 πόντους. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα.

Δεν έχουμε καθόλου πίεση. Είχαμε πει πως στόχος μας ήταν αρχικά να φτάσουμε στα προημιτελικά. Φτάσαμε εδώ και πλέον στόχο μας είναι να πάμε στο Final-Four. Έχει μείνει ένα ματς και ο καθένας μας θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ό,τι ενέργεια μας έχει απομείνει. Σκοπός μας να κερδίσουμε μέσα στην Μαδρίτη.

Δεν αλλάξαμε τόσο το μπάσκετ που παίζουμε, όσο το μυαλό μας. Είχαμε θέμα στην Μαδρίτη, καθώς πέσαμε στην παγίδα τους. Πέσαμε στον ρυθμό τους, αλλά μέσα εδώ στο γήπεδο μας, και με την βοήθεια του κόσμου, καταφέραμε και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, παίρνοντας δύο πολύτιμες νίκες.

Μέσα σε 48 ώρες δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα από θέμα τακτικής. Υπάρχει πολύ κούραση και κόπωση αλλά είναι ένα ματς. Η κούραση υπάρχει και στους παίκτες της Ρεάλ και πιστεύω πως όποια ομάδα το θελήσει πιο πολύ, εκείνη θα πάρει τη νίκη. Απέχουμε μόλις ένα ματς από το Final-Four και θέλουμε όλοι μας να πάμε στο Μιλάνο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ