EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Δεν έχω πια κανένα φόβο"

Γιανγκ: "Δεν έχω πια κανένα φόβο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε πως δεν έχει κανένα φόβο με τον τραυματισμό του. Τα όσα είπαν για την νίκη επί της Αρμάνι οι Κεμ Μπιρτς, Έρικ Γκριν και Ντάνιελ Χάκετ.

Οι Πάτρικ Γιανγκ, Κεμ Μπιρτς, Έρικ Γκριν και Ντάνιελ Χάκετ, μίλησαν τόσο για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, όσο και για την απαιτητική αγωνιστική συνέχεια των "ερυθρολεύκων".

Ο Πάτρικ Γιανγκ σχολίασε τα εξής: "Νιώθω καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχω πια φόβο. Δεν γίνεται να φοβάσαι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πιστεύω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και θα είμαι σε τοπ επίπεδο πριν από το αναμενόμενο".

Όσον αφορά στη νίκη τους επί της ιταλικής ομάδας, στο φαληρικό στάδιο, πρόσθεσε: "Σίγουρα, η άμυνα ήταν το «κλειδί». Το παιχνίδι ήταν κοντά, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην τρίτη περίοδο. Πιέσαμε πάρα πολύ την Αρμάνι Μιλάνο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε το ριμπάουντ. Και ο δικός μου ρόλος είναι αυτός". Τέλος, ρωτήθηκε για το επόμενο παιχνίδι τους στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια κι απάντησε: "Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν πολύ και με το μυαλό. Έχουμε ένα ταξίδι τώρα και ελπίζω να γυρίσουμε με τη νίκη από την Ισπανία".

Μπιρτς: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα, στο δεύτερο παίξαμε πιο δυνατά στην άμυνα"

Ο Κεμ Μπιρτς από την πλευρά του είπε τα εξής: "Ήταν μια σημαντική νίκη. Ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας για να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με την επίθεση της Αρμάνι, αλλά ο κόουτς στο ημίχρονο μάς είπε να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα. Το κάναμε, βάλαμε και κάποια καλά σουτ και ξεφύγαμε. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να δούμε πώς θα μπορέσουμε να κλέψουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Το ματς με την Μπασκόνια δεν είναι εύκολο, είναι καλή ομάδα και ιδιαίτερα στο γήπεδό της".

Χάκετ: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και στο ανοικτό γήπεδο"

Ο Ντάνιελ Χάκετ έκανε το δικό του σχόλιο ματς τονίζοντας πως: "Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και προερχόταν από δύο σημαντικές νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες δυσκολίες και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο και με επιθετικά ριμπάουντ. Το διορθώσαμε όμως αυτό στο δεύτερο μέρος, παίξαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και νικήσαμε. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς μέσα σε λίγες ώρες στην Μπασκόνια. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα".

Γκριν: "Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική"

Ο Έρικ Γκριν, ο οποίος πέτυχε στο ματς 16 πόντους, μετρώντας 4/7 τρίποντα, δήλωσε: "Είναι απίστευτο. Το να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι κάτι φανταστικό. Μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Είναι το καλύτερο καλωσόρισμα. Όταν υπέγραψα εδώ, ήξερα πως θα παίξω με τον Σπανούλη. Πίστευα πως θα μάθω πάρα πολλά από αυτόν. Μου το είχαν πει και πρώην παίκτες της ομάδας. Τελικά βλέπω πως αυτό αποδεικνύεται και είναι εξαιρετικό να παίζω απέναντί του στην προπόνηση. Νιώθω πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Η επίθεση δεν είναι ποτέ πρόβλημα για εμάς. Το σημαντικό είναι πως κάναμε κάποιες προσαρμογές στην άμυνα μας και μπορέσαμε να ξεφύγουμε» συμπλήρωσε o 25άχρονος Αμερικανός γκαρντ μετά το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ