EUROLEAGUE

Διάταση στον προσαγωγό ο Μάντζαρης, παίζει με Ούνικς Καζάν

Διάταση στον προσαγωγό ο Μάντζαρης, παίζει με Ούνικς Καζάν

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα λόγω ενοχλήσεων. Πήγε για μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό. Θα παίξει με Ούνικς Καζάν.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θέλησαν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας γκαρντ, με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, πήγε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως έχει υποστεί μία μικρή διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (9/12) κόντρα στην Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ, για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Την Τρίτη (6/12) οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράστηκαν, καθώς είχαν ρεπό, το οποίο ήταν αναγκαίο ύστερα από το πολυήμερο ταξίδι τους σε Κωνσταντινούπολη και Τρίκαλα. Από την Τετάρτη (7/12) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Ούνικς Καζάν, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έτοιμο να επωμιστεί το μαρκάρισμα του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με 23.2 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ