EUROLEAGUE

Αποδοκιμάστηκε ο Σλούκας, αποθεώθηκε ο Άντιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε πριν την έναρξη του ματς τους Κώστα Σλούκα και Πέρο Άντιτς, με τον πρώτο να αποδοκιμάζεται και τον δεύτερο να ακούει ζεστό χειροκρότημα.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, η πειραϊκή ΚΑΕ, με τους προέδρους της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τίμησαν τους Κώστα Σλούκα και Πέρο Άντιτς, για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα.

Οι δύο νυν παίκτες της Φενέρμπαχτσε, έδωσαν το "παρών" στην επίτευξη των δύο σερί ευρωπαϊκών τροπαίων (2012, 2013) στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε στους "ερυθρόλευκους" για μία γεμάτη επταετία (2008-2015), κατακτώντας και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε στον Πειραιά για δύο σεζόν (2011-2013), κατακτώντας και ένα ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Σλούκας αποδοκιμάστηκε από ένα μεγάλο μέρος φιλάθλων του Ολυμπιακού (όχι από όλους), ενώ αποθεώθηκε ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος άκουσε τον κόσμο να τραγουδά ρυθμικά το όνομα του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην περίπτωση του Έλληνα γκαρντ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε την πλακέτα στον Κώστα Σλούκα και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στον Πέρο Άντιτς. Ο Έλληνας γκαρντ αποδοκιμάστηκε και κατά την διάρκεια της παρουσίασης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ