EUROLEAGUE

Αγγελόπουλοι: "Μοναδικές και απίστευτες στιγμές"

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους την παραμονή του τελικού με τη Φενέρμπαχτσε, δίνοντας μια υπόσχεση σε περίπτωση που η κούπα καταλήξει σε "ερυθρόλευκα" χέρια.

Από την στιγμή που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, δεν γινόταν να μην δώσουν το "παρών" στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον τελικό της EuroLeague. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν από νωρίς στο Sinan Erdem για να δουν το φινάλε της προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων" για τον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, μιλώντας παράλληλα στους δημοσιογράφους για τις χαρές που έχουν ζήσει την τελευταία δεκαετίες, κι αυτές που προσδοκούν να ζήσουν στο μέλλον, αρχής γενομένης από αύριο (21/5)

"Οι στιγμές είναι μοναδικές, απίστευτες και δεν υπάρχει σύγκριση. Στη ζωή δεν μπορείς να συγκρίνεις τις στιγμές και ελπίζω ότι αύριο θα είναι ακόμη καλύτερες. Μακάρι να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, γιατί το αξίζουμε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κάμερα της NOVA, πριν προσθέσει πως "ελπίζω οι συνθήκες διεξαγωγής να είναι καλές, γιατί χθες δεν ήταν σωστός ο τρόπος με τον οποίο κάθονταν οι οπαδοί. Ελπίζω να μην υπάρχει φανατισμός κι άλλα θέματα".

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υποστήριξε: "Η πολυτέλεια είναι ότι έχουμε τόσες πολλές εμπειρίες αυτή τη δεκαετία και μπορούμε να συγκρίνουμε. Πάντως, όντως, όλα τα Final Four είναι μοναδικά. Στο πάθος, στη συγκέντρωση στο πλάνο της ομάδας, αλλά και στις λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι βολών». «Μυστικά μπορούμε να αποκαλύψουμε μόνο μετά από ενδεχόμενη κατάκτηση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ