EUROLEAGUE

Ντοναντιέ: "Δεν θα μου αλλάξετε τα μυαλά"

Ντοναντιέ: "Δεν θα μου αλλάξετε τα μυαλά"

Η Ναντέρ θα συναντήσει στις 21.30 (ώρα Ελλάδας) τη ΛεΜαν, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά, δημοσιογράφοι θέλησαν να κάνουν τον Πασκάλ Ντοναντιέ να μιλήσει για το ΤΟΡ16 της Euroleague. Δεν τα κατάφεραν.

Στις 21.30 η Ναντέρ θα συναντήσει τη Λε Μαν, για την έκτη αγωνιστική της γαλλικής λίγκας, παρ' όλα αυτά ο κόουτς της φετινής έκπληξης στη Euroleague, Πασκάλ Ντοναντιέ κλήθηκε να μιλήσει... για το ΤΟΡ16 της κορυφαίας διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο. Και έδωσε την απάντηση που... άξιζε στην ερώτηση.

" Ξέρω πως πολλοί από εσάς θέλετε να μου αλλάξετε τα μυαλά. Αλλά δεν θα το καταφέρετε", είπε ο κόουτς της Ναντέρ, " το μόνο που με ενδιαφέρει προς το παρόν, είναι η Λε Μαν. Όταν τελειώσει αυτός ο αγώνας, θα ασχοληθώ με τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ. Είμαι ευτυχής με όσα έχουμε κάνει στη Euroleague και ενδεχομένως να είναι αρκετά για να πάμε στο ΤΟΡ16. Έως ότου όμως, διασφαλίσουμε την πρόκριση, το ΤΟΡ16 παραμένει όνειρο για εμάς. Είναι σημαντικό για τη σχέση μας με τον κόσμο και την εικόνα του συλλόγου να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ