EUROLEAGUE

Το μπουγέλο στον Μπλατ

Το μπουγέλο στον Μπλατ

Της πρόκρισης στο Final Four ακολούθησαν πολλές όμορφες στιγμές, με καλύτερη το μπουγέλο των παικτών στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στο τέλος... έλουσε τον εαυτό του (video).

Το 3-1 της Μακάμπι επί της Αρμάνι, εντός της Nokia Arena, ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί και όταν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μπήκαν στα αποδυτήρια, τους περίμενε ο Ντέιβιντ Μπλατ, για να τους πει κάποια πράγματα.

" Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες και εμπόδια και παρ' ό,τι βρεθήκαμε στο έδαφος, δεν "βγήκαμε" νοκ άουτ, γιατί εσείς παιδιά συνεχίσαμε να δουλεύετε και να πιστεύετε, να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον", είπε αρχικά ο κόουτς, για να ολοκληρώσει τονίζοντας ότι "δεν κοουτσάρισα ποτέ άλλοτε ομάδα που να έχει το δικαίωμα στην επιτυχία που έχετε εσείς. Ο χαρακτήρας σας είναι τέτοιος που τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ας συνεχίσουμε". Τι ακολούθησε; Ένα ζεστό χειροκρότημα και... η ψυχρολουσία του Μπλατ, που στο τέλος της διαδικασίας μπουγέλωσε τον εαυτό του, όπως μπορείτε να δείτε στο video του Weekly Show της Euroleague!

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ