EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Χίμκι ο Ράις!

Συμφώνησε με Χίμκι ο Ράις!
INTIME SPORTS

Η Μακάμπι έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Ταϊρίς Ράις στο Τελ Αβίβ, η Ρεάλ Μαδρίτης του κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας ωστόσο ο MVP του φετινού Final Four υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη ρωσική Χίμκι!

Η ''ομάδα του λαού'' εξήγησε στον Ταϊρίς Ράις πως θέλει να στήσει γύρω του το νέο project των πρωταθλητών Ευρώπης. Την ίδια στιγμή, η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο 1.6 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο τριετούς συμφωνίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ εκτίμησε τα δεδομένα και συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια με τη ρωσική Χίμκι! Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη Euroleague ωστόσο κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι αφού έχει ανακοινώσει ήδη τον Γάλλο πρώην σέντερ της Παρτίζαν, Ζοφρί Λοβέρν .

Σήμερα ο εκπρόσωπος του Ταϊρίς Ράις ενημέρωσε ότι ο πελάτης του υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη Χίμκι, τονίζοντας μάλιστα ότι ο πρόεδρος του οργανισμού, Ντμίτρι Γκολόμπκοφ, και ο τζένεραλ μάνατζερ, Πάβελ Αστάκοφ, εξήγησαν με κάθε τρόπο ότι τον θέλουν στην ομάδα τους!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Χίμκι θα καταβάλει στον Ράις περί τα δύο εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο ως το 2017!

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ