VTB LEAGUE

Δεν ξεχνάει την Παρτίζαν ο Λοβέρν

Δεν ξεχνάει την Παρτίζαν ο Λοβέρν

Ο Ζοφρί Λοβέρν έφυγε από την Παρτίζαν ως πρωταθλητής Σερβίας και συμφώνησε με τη ρωσική Χίμκι ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου παραμένει στην καρδιά του.

Ο 23χρονος Γάλλος σέντερ ήταν ίσως ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Παρτίζαν στην Euroleague μαζί με τον Rising Star της διοργάνωσης, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Οι τελικοί στη Σερβία ολοκληρώθηκαν, η Παρτίζαν κατέκτησε τον τίτλο στη σειρά με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Λοβέρν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Χίμκι.

Ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος έγινε ο πρώτος μη Σέρβος κάπτεν της Παρτίζαν, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της Χίμκι. ''Για την ακρίβεια έγινα ο πρώτος μη Σέρβος αρχηγός σε όλα τα αθλήματα στην ιστορία του οργανισμού. Σίγουρα η ευθύνη ήταν τεράστια! Πέρασα δυο απίστευτα και αξέχαστα χρόνια στην Παρτίζαν. Ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία μου σε αυτή την ομάδα Πλέον έχω νέους στόχους με τη Χίμκι''.

Ο Λοβέρν μίλησε για την απόφασή του να αποχαιρετήσει τους φίλους της Παρτίζαν μέσω ανοιχτής επιστολής. ''Τους σέβομαι απεριόρστα και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι του και να σε αγαπάνε όλοι! Πραγματικά μου άρεσε πολύ κάθε αγώνας στο γήπεδό μας. Το απολάμβανα''.

Η Χίμκι θα αγωνιστεί στο EuroCup της σεζόν 2014-15. Το ίδιο και η Παρτίζαν, με δεδομένο ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν βρίσκεται στη λίστα των ομάδων που δημοσιοποίησε η Euroleague. ''Θα ήταν υπέροχο για μένα αν η Χίμκι έπαιζε με την Παρτίζαν! Φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψω στη Hala Pionir με τη φανέλα άλλης ομάδας όμως είμαι επαγγελματίας. Η Παρτίζαν παραμένει στην καρδιά μου όμως θα δώσω τα πάντα για την Χίμκι''.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ