EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Όμρι Κάσπι επέστρεψε στο σπίτι του

Golden State Warriors forward Omri Casspi (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Golden State Warriors forward Omri Casspi (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Όμρι Κάσπι, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, το Ισραήλ, έπειτα από 10 χρόνια στο ΝΒΑ.

Ο καλύτερος Ισραηλινός παίκτης επέστρεψε στο σπίτι του . Ο Όμρι Κάσπι είναι από σήμερα επίσημα παίκτης της Μακάμπι , καθώς η ομάδα του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου φόργουορντ, που έπαιξε την τελευταία δεκαετία στο ΝΒΑ.

Ο Κάσπι έγινε το 2009 ο πρώτος Ισραηλινός που πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει στο ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω του την Μακάμπι, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα και από την οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, κάνοντας μάλιστα σε ηλικία 16 ετών το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

" Ο Όμρι Κάσπι επέστρεψε στο σπίτι του, την Μακάμπι. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράψαμε τον κορυφαίο Ισραηλινό παίκτη. Ο Όμρι θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει. Η Μακάμπι έφερε πίσω τον καλύτερο Ισραηλινό παίκτη", σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Κάσπι, από τη μεριά του, είπε για την επιστροφή του στην ομάδα όπου έπαιξε από το 2001 έως το 2009: " Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν το πίστευα ότι θα αισθανόμουν έτσι. Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ήρθα για πρώτη φορά όταν ήμουν 13 ετών και είμαι υπερήφανος που θα φορέσω την φανέλα της Μακάμπι. Είναι μεγάλο προνόμιο".

Ο 31χρονος Ισραηλινός φόργουορντ άφησε πίσω του μία καριέρα δέκα ετών στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε σε Κινγκς, Καβαλίερς, Ρόκετς, Γουόριορς, Γκρίζλις, Τίμπεργουλβς και Πέλικανς, έχοντας 7,9 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 588 αγώνες. Τον περασμένο Φεβρουάριο έμεινε ελεύθερος από τους Γκρίζλις, την τελευταία ομάδα της πορείας του στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι ομάδες της EuroLeague

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ