EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά στο "μπαμ" με Κάσπι

Memphis Grizzlies' Omri Casspi in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 2, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Memphis Grizzlies' Omri Casspi in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 2, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Μετά από δέκα χρόνια, ο Όμρι Κάσπι είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές, με την "ομάδα του λαού" να έχει καταλήξει επίσης στον πόιντ γκαρντ που καλύπτει τα "θέλω" του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι από τις ομάδες της EuroLeague που έχουν κινηθεί ελάχιστα έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα. Το κάθε άλλο. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που είδε εν τέλει τον Μίλος Τεόντοσιτς να καταλήγει στη Βίρτους Μπολόνια, επιχειρεί να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Όμρι Κάσπι .

Ο 31χρονος φόργουορντ βρίσκεται την τελευταία δεκαετία στο ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί σε επτά διαφορετικές ομάδες. Πλέον όμως, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ , με σκοπό να αποτελέσει τον ηγέτη της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρει το Sport5 , οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει κι από την πλευρά του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, πριν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ.

Πέραν αυτού βέβαια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέρεται να έχει καταλήξει για την ιδανική λύση στο "1". Πρόκειται για τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος πέρσι έπαιξε στο Ορλάντο. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ αποφοίτησε από το Notre Dame, ενώ στην τετραετία που βρέθηκε στο ΝΒΑ έπαιξε επίσης σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ