EUROLEAGUE

Και τώρα, το US Tour για τη Μακάμπι

Και τώρα, το US Tour για τη Μακάμπι

Η Μακάμπι έχασε το Διηπειρωτικό από την Φλαμένγκο, ο κόουτς Γκάι Γκούντες έκανε λόγο για δύσκολες καταστάσεις ενώ οι Ισραηλινοί στρέφονται πλέον στους αγώνες με τους Cavaliers του Ντέιβιντ Μπλατ και τους Nets (PHOTO).

Η πρωταθλήτρια Ευρώππης έκανε το πρώτο βήμα στους διπλούς τελικούς του Διηπειρωτικού κόντρα στην Φλαμένγκο όμως οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν την ανατροπή στο δεύτερο ματς, επικράτησαν με 90-77 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Πλέον η ''ομάδα του λαού'' θα αντιμετωπίσει τους Cleveland Cavaliers (05/10) του Ντέιβιντ Μπλατ και τους Brooklyn Nets (07/10), στο πλαίσιο του Euroleague Basketball US Tour.

O προπονητής της Μακάμπι, Γκάι Γκούντες, έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στο Ρίο ντε Τζανέιρο. ''Ο χαρακτήρας της ομάδας δοκιμάζεται σε δύσκολες καταστάσεις. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις στις αρχές της χρονιάς. Είμαι σίγουρος ότι θα ωριμάσουμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην Euroleague και στο πρωτάθλημα''.

Από την πλευρά του ο αρχηγός Γκάι Πνίνι εξήγησε ότι οι Ισραηλινοί πρέπει να κοιτάξουν μπροστά αφού ο δρόμος θα είναι μακρύς μέσα στη σεζόν. ''Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Φλαμένγκο. Εύχομαι όλα τα γήπεδα να έχουν την ατμόσφαιρα που συναντήσαμε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αφού είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ