EUROLEAGUE

Στο Ρίο και ο Μπερτομέου

Στο Ρίο και ο Μπερτομέου

Ο πρόεδρος της Euroleague BasketBall, Τζόρντι Μπερτομέου, συναντήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον ομόλογό του στην FIBA World, Οράσιο Μουρατόρε, αξιολογώντας τον θεσμό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου που ''αναβίωσε'' πέρσι.

Η Φλαμένγκο επικράτησε της Μακάμπι με 90-77 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ανέτρεψε το -3 της ήττας στον πρώτο τελικό του Διηπειρωτικού από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κατέκτησε τον τίτλο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ολυμπιακό.

Στο περιθώριο των δύο τελικών, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και πρόεδρος της Euroleague Basketball Τζόρντι Μπερτομέου, συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην FIBA World, Οράσιο Μουρατόρε, αξιολογώντας τον θεσμό του Διειπηρωτικού Κυπέλλου που ''αναβίωσε'' πέρσι έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες.

''Το γεγονός ότι η Euroleague Basketball βρίσκεται εδώ, στη Λατινική Αμερική, και συνεργάζεται με τη FIBA σημαίνει πολλά. Το έκανε ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, όταν έδωσε το παρών στο EuroBasket κι εσχάτως στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Με αυτές τις συνεργασίες μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο'' ανέφερε σχετικά ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος παρακολούθηκε τους δυο τελικούς στην HSBC Arena του Ρίο ντε Τζανέιρο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ