EUROLEAGUE

Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Νόρις Κόουλ!

Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Νόρις Κόουλ!
EUROLEAGUE

Ο Νόρις Κόουλ δήλωσε έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:00) για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Με 14 πόντους κατά μέσο όρο, 4.1 ασίστ ανά ματς και 40% στα τρίποντα στη EuroLeague, ο Νόρις Κόουλ είναι από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της Μακάμπι φέτος. Κι η απουσία του αποδυνάμωσε αισθητά το σύνολο του coach Σπάχια.

Ο πρώην NBAer, όμως, επέστρεψε πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις και μπήκε στη δωδεκάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr).

Ο Κόουλ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ωστόσο θα παίξει, όπως ξεκαθάρισε: " Νιώθω καλά. Η κατάσταση μου έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Κατάφερα να κάνω προπόνηση, μένει να δω πως θα νιώθω για το παιχνίδι".

Ακόμα, ο 30χρονος γκαρντ, είπε: " Ο Ολυμπιακός έρχεται από μία βαριά ήττα, εμείς από μία δύσκολη νίκη. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, αλλά έχουμε πλάνο κι έχουμε προπονηθεί καλά. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Να συνεισφέρουμε όλοι σε όλους τους τομείς. Στα ριμπάουντ, στην άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ