EUROLEAGUE

Ήταν... αλλού

Ήταν... αλλού

Μετά το "παίξαμε χωρίς μυαλό" του Εβγκένι Πασούτιν (για το 63-82 που "πήρε" ο Παναθηναϊκός από το Κρασνοντάρ, επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν), ήλθε το "δεν κάναμε ακριβώς ό,τι είπε ο κόουτς" του Κρούνοσλαβ Σιμόν.

Σε 15.09'' συμμετοχής, ο σωτήρας-λυτρωτής της ομάδας του, στο ματς της Κρήτης (7/11), Κρούνοσλαβ Σιμόν είχε την Παρασκευή (13/12) το βράδυ 3π. (0/1 διπ., 0/1 τριπ., 3/4 βολές), 3 ριμπ., 1 ασίστ, 1 κλεψ., 1 λάθος και... μηδενική αυτοσυγκέντρωση.

Αυτό με την αυτοσυγκέντρωση δεν το 'χε μόνος του. Το 'χαν πολλοί, για αυτό και ο κόουτς Λοκομοτίβ Κουμπάν, Εβγκένι Πασούτιν είπε πως " παίξαμε χωρίς μυαλό, αν σκεφτείτε πως οι πόιντ γκαρντ είναι το μυαλό της ομάδας". Τι είχε να πει ο Κροάτης γκαρντ στην... απολογία του για το 63-82, στη R-sport.ru; " Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το ματς και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να βάλουν ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και τιμώρησε κάθε λάθος μας. Δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε κάτι για να τους σταματήσουμε. Δεν κάναμε ακριβώς ό,τι μας είπε ο κόουτς".

Φυσικά (όπως είπε) και δεν εξεπλάγη από τα όσα έκαναν οι "πράσινοι" " γιατί έχουν πολλούς καλούς παίκτες και είναι δυνατοί, υπό την όποια έννοια. Αυτό που μας εκνευρίζει είναι ο τρόπος που παίζουμε τελευταία. Είναι πολύ φτωχός", εξ ου και οι τρεις σερί ήττες (σε Euroleague και VTB United League).

Ο Πασούτιν ενημέρωσε ότι ο (σέντερ) Άλεξ Ζουκανένκο δεν έπαιξε " γιατί είχε κόψει το χείλος του σε προπόνηση" και ο αρχηγός της Λοκομοτίβ, Σεργκέι Μπικόφ έμεινε εκτός " με πρόβλημα στη μέση. Θα τον έχουμε κοντά μας τον Γενάρη".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ