EUROLEAGUE

Θεατής στην πρεμιέρα της Μπασκόνια ο Τιγί

Θεατής στην πρεμιέρα της Μπασκόνια ο Τιγί

Χωρίς τον Κιμ Τιγί θα παραταχθεί η Μπασκόνια την Παρασκεύη (14/10) απέναντι στην Αναντολού Εφές για την πρεμιέρα των Βάσκων στη Euroleague 2016-17. 10 με 14 μέρες ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του Γάλλου φόργουορντ.

Προβλημάτων συνέχεια για τον τεχνικό της Μπασκόνια Σίτο Αλόνσο, που καλείται να καταστρώσει τα σχέδια του για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague 2016-17, με αντίπαλο την Αναντολού Εφές χωρίς τον Κιμ Τιγί. Ο τελευταίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι της Liga Endesa απέναντι στην Ομπραντόριο το Σάββατο (1/10).

Οι ιατροί της ομάδας αφού εξέτασαν τον 28χρονο Γάλλο, κατέληξαν ότι θα είναι έτοιμος σε 10 με 14 μέρες από την Τρίτη (4/10), ημέρα που εξέδωσαν την ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση του Τιγί.

Έτσι ο Σίτο Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεση του τον υψηλόσωμο φόργουοροντ για το παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα που θα γίνει την Παρασκευή (14/10) στο κλειστό των Βάσκων, κάτι που δίνει συνέχεια στην κακοδαιμονία της ομάδας τη φετινή σεζόν, πριν καν ξεκινήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ο κόουτς της Μπασκόνια έχει αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Αντρέα Μπαρνιάνι, με τον Ιταλό να μένει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες, στη συνέχεια όμως προστέθηκε στο απουσιολόγιο και ο Ροντίγκ Μπομπουά.

Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο, οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Euroleague, η απόκτηση ωστόσο του Τζος Ακονιόν δείχνει ότι το πρόβλημα του Γάλλου γκαρντ είναι μάλλον σοβαρότερο.

Αναμφίβολα πολλά προβλήματα τραυματισμών για μια ομάδα που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να γίνει ένα συμπαγές σύνολο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ