EUROLEAGUE

Σημαντικό "διπλό" η Μπασκόνια

Σημαντικό "διπλό" η Μπασκόνια

Παίζοντας όσο χρειαζόταν, η Μπασκόνια επιβλήθηκε με 77-69 της Φουενλαμπράδα εκτός έδρας, και παρέμεινε στα υψηλά... στρώματα της βαθμολογίας της ACB.

Μπορεί οι "παγκίτες" της ομάδας να πρόσφεραν μόλις 11 πόντους (7 ο Γιόχαν Βόιτμαν και 4 ο Γιάκα Μπλάζιτς), μπορεί οι Αντρέα Μπαρνιάνι και Ρόντρικ Μπουμπουά να μην αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών, αλλά ακόμα κι έτσ η Μπασκόνια κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη στην έδρα της Φουενλαμπράδα με 69-77.

Οι Βάσκοι ξέφυγαν με 20-27 στην πρώτη περίοδο, με την Φουενλαμπράδα να μειώνει σε 40-43 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο ωστόσο η Μπασκόνια είχε ένα καλό ξέσπασμα, ξέφυγε με 55-65 και έφτασε τελικά στη νίκη, με την οποία ανέβασε το ρεκόρ της στο 10-5, διατηρώντας την "επαφή" της με τις πρώτες θέσεις.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άνταμ Χάνγκα με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Σέιν Λάρκιν να προσθέτει 15 πόντους και 8 ασίστ και τον Τσέις Μπάντιντζερ 11 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για την Φουενλαμπράδα, ο Ιβάν Πάουνιτς είχε 19 πόντους και οι Πάκο Κρουζ και Μάρκο Πόποβιτς από 11 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ