EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Όλα στον... αέρα με Κοζέρ"

Περάσοβιτς: "Όλα στον... αέρα με Κοζέρ"

H Λαμποράλ Κούτσα επέστρεψε φέτος στα πλέι οφ της Euroleague έπειτα από τρία χρόνια ωστόσο ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος παραμένει εκτός... επ' αόριστον.

Η Λαμποράλ Κούτσα έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague ενώ ενδέχεται να τερματίσει στην πρώτη θέση του ΣΤ' ομίλου σε περίπτωση νίκης επί της Μπάμπεργκ και ήττας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, από τον Ολυμπιακό.

Οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν αύριο (7/4, 21:00) την Μπάμπεργκ στη Γερμανία ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραδέχτηκε ότι ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Φαμπιάν Κοζέρ! Παρεμπιπτόντως, ο Γάλλος γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες εβδομάδες και παραμένει off.

"Η κατάσταση σε ό,τι αφορά τον Κοζέρ δεν είναι καλή. Δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψει και θα αναρρώσει πλήρως! Όλα είναι στον αέρα". Ο Γάλλος παραμένει εκτός από τις 23 Μαρτίου, χάνοντας τις αναμετρήσεις με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ για την Euroleague και Γκραν Κανάρια, Τενερίφη για τη Liga Endesa.

Φέτος μετράει 10.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 20 συμμετοχές στην Euroleague, όλες ως βασικός.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ