EUROLEAGUE

"Ο Μπουρούσης ήταν εξωπραγματικός!"

"Ο Μπουρούσης ήταν εξωπραγματικός!"

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση δεν ήταν αρκετή για τη Λαμποράλ Κούτσα στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν ειδική αναφορά στην απόδοση του Έλληνα σέντερ (PHOTOS).

Ο Γιάννης Μπουρούσης οδήγησε τη Λαμποράλ Κούτσα ως τον Final Four έπειτα από οκτώ χρόνια ωστόσο οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση αφού ηττήθηκαν στον ημιτελικό με τη Φενέρ . Δείτε πως αντιμετώπισε ο ισπανικός Τύπος τον αποκλεισμό της Λαμποράλ και την εμφάνιση του διεθνή σέντερ!

El Correo

"Η Λαμποράλ Κούτσα έβγαλε τη δυναμική της έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα απέναντι στην πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε και απέδειξε γιατί ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όμως ηττήθηκε στην παράταση"

"Ο Μπουρούσης ήταν εξωπραγματικός!"

Marca

"Το πιο άσχημο πεπρωμένο αφήνει εκτός τελικού μια ηρωική Μπασκόνια! Ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση ενώ είχε στα χέρια της το παιχνίδι. Ο Ντάριους Άνταμς αστόχησε στην κρίσιμη βολή στην κανονική διάρκεια. Στην παράταση, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν ο ηγέτης των Τούρκων. Ο Μπουρούσης ήταν ασταμάτητος σε όλο το παιχνίδι, μένει χωρίς τελικό".

"Ο Μπουρούσης ήταν εξωπραγματικός!"

As

"Μια απίστευτη Μπασκόνια φτάνει ως το τέλος όμως έπεσε στην παράταση. Ένας... εξωπραγματικός Μπουρούσης και ο Άνταμς, ο οποίος αστόχησε στο τρίποντο που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει την παράταση, άγγιξαν το θαύμα!"

Related content

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ