EUROLEAGUE

Μετά τον Άνταμς, ο Χάνσμπροου

Μετά τον Άνταμς, ο Χάνσμπροου

Η Λαμποράλ Κούτσα πρόσθεσε ακόμα έναν παίκτη στο δυναμικό της. Ο Μπεν Χάνσμπροου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βάσκων. Τέλος ο Σάσα Βούγιασιτς.

Το Top 16 θα βρει τη Λαμποράλ Κούτσα με ανανεωμένη περιφερειακή γραμμή, αφού η φυγή του Τομά Ερτέλ έφερε... δύο μεταγραφές. Η πρώτη ήταν ο Ντάριους Άνταμς και ο Μπεν Χάνσμπροου η δεύτερη, η οποία ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/12). Ο ύψους 1μ91 κόμπο γκαρντ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στο NBDL με τη φανέλα των Grand Rapids Drive (θυγατρική των Ντιτρόιτ Πίστονς).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βάσκων έχει αποφοιτήσει από το Notre Dame (νωρίτερα, έχει αγωνιστεί επίσης στο Mississippi State), ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Μπάγερν Μονάχου (2011). Γρήγορα όμως, μετακόμισε στη Σλοβενία για λογαριασμό της Κρκα (2011-12), ενώ την επόμενη σεζόν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ (με τα χρώματα των Ιντιάνα Πέισερς).

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 επέστρεψε στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Γκραν Κανάρια, ενώ τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στο δυναμικό των Grand Rapids Drive, έχοντας 8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά παιχνίδι.

Κάπως έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ γίνεται ο 19ος (!) παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τρεις μόλις μήνες μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών των Βάσκων...

Αντίθετα, την πόρτα της εξόδου είδε ο Σάσα Βούγιασιτς, που δεν κατάφερε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Σλοβένος γκαρντ πήγε ως... Μεσσίας στη Βασκωνία, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει. Ο Ιμπόν Ναβάρο εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ